Ridderkerkse wint fotowedstijd

Home   ›   Ridderkerkse wint fotowedstijd

Ariena van Gelderen uit Ridderkerk is met haar foto ‘In het hart van de margriet’ winnaar geworden van de jaarlijkse fotowedstrijd die georganiseerd wordt door Groene Cirkel Bijenlandschap, waarvan Bijenlandschap IJsselmonde partner is. De jury koos haar foto uit maar liefst 116 prachtige foto’s.

De afgelopen maanden zijn veel bijenliefhebbers in Zuid-Holland er op uit getrokken om een mooie foto van de bij of een bijenlandschap te maken. Tijdens deze zevende editie van de jaarlijkse fotowedstrijd die georganiseerd wordt door Groene Cirkel Bijenlandschap, en waarvan Bijenlandschap IJsselmonde partner is, ontvingen wij maar liefst 116 prachtige foto’s van bijen. Tussen alle mooie inzendingen was het lastig kiezen, maar het is de jury gelukt de winnaars te kiezen (1e, 2e en 3e prijs). 

De eerste prijs is voor Ariena van Gelderen uit Ridderkerk met de foto ‘In het hart van de margriet’. Het juryrapport meldt: 

“Zoals je als kijker letterlijk de foto ingezogen wordt, diep de margriet in, zo is deze bij ook diep verzonken in zijn bloem. Met volle overgave werpt hij zich op het warmgele bed van nectar. We zien zijn dorst tot in detail gelest worden, alles om hem heen vervaagt. De kracht van deze foto is gelegen in de eenvoud, betrokkenheid en frisse presentatie.” 

Deel dit bericht: